آ

  • آذرپژوه، الهام سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]

  • آژند، آذین اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]

  • آهنی آذری، آنیا بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسه‌های مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]

ا

  • اثنی عشری، مریم تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]

  • اجاق، سید مهدی بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

  • اجاق، سید مهدی اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]

  • اجاق، سید مهدی بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]

  • احمدی چناربن، حسین تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]

  • احمدی چناربن، حسین تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]

  • احمدی گاولیقی، حسن مقایسه روش‌های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]

  • احمدی گاولیقی، حسن تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]

  • احمدی واوسری، فهیمه خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]

  • اسحق ابادی، الهام شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]

  • اسدپور، الهام بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 41-51]

  • اعتزازیان، سپیده تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]

  • اعزازی، محمد اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 485-493]

  • اعلمی، مهران اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]

  • افضلی، سعید ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]

  • الماسی، هادی تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]

  • امرایی، میلاد تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]

  • امیدبخش امیری، الهه اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]

  • امیری چایجان، رضا پیش‌بینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشک‌کن پیوسته با استفاده از روش‌های جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]

  • اوصیا، سروناز تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 39-47]

  • اولاد غفاری، عارف اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]

  • اولاد غفاری، عارف بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]

  • ایزدی، فرشاد بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]

ب

  • بحرینی، معصومه اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]

  • بخش ابادی، حمید مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • بخشنده، تهمینه خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]

  • بدیعی، فوژان مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]

  • بذرافشان، راحله بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]

  • بذرافکن، فیروزه بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

  • برزگر، محسن مقایسه روش‌های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]

  • بصیری، علیرضا به‌کارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]

  • بهادران، سارا تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]

  • بهرامی، فاطمه تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]

  • بیرقی طوسی، شهرام اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]

پ

  • پایندان، الهام بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]

  • پورحاجی، فاطمه بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]

  • پورعاشوری، پرستو اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]

  • پورعاشوری، پرستو کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]

  • پورمهدی، عاطفه بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]

  • پیغمبردوست، سیدهادی اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]

  • پیغمبردوست، سیدهادی بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 335-346]

ت

  • تاج الدین، بهجت تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]

  • تاجیک، حسین اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]

  • تاش شمس آبادی، حسینعلی ارزیابی ماندگاری گوجه‌فرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلی‌اتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]

  • تام سن، مریم بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]

  • تقوی، نجیمه بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • تمدن، علی محمد نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]

  • تولدرا، فیدل بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]

ج

  • جاجرمی، امیر بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]

  • جامه در، سارا تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]

  • جاهد، عیسی تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]

  • جرجانی، سارا تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]

  • جعفرپور، سید علی بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]

  • جعفری، سید مهدی مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • جعفری، سید مهدی نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]

  • جعفری، سید مهدی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریز‌مغذی‌های آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]

  • جعفری، سید مهدی بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]

  • جلالی، حسین بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]

  • جلالی، صفورا بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]

  • جمشیدی، انیسه بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]

  • جمشیدی، محبوبه اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]

  • جودی عطار، ثمانه بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]

چ

  • چاجی، حسین بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 877-889]

  • چراغی، نادر ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]

ح

  • حبیبی نجفی، محمدباقر اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]

  • حجت الاسلامی، محمد تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]

  • حجتی، سید محمود رضا بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 145-161]

  • حدادخداپرست، محمدحسین اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]

  • حدادخداپرست، محمدحسین تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]

  • حسامی، شهره مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالی‌یابی و مولکولی وابسته به کشت [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 685-698]

  • حسن پور، نسیم تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]

  • حسن زاده راد، فرناز بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]

  • حسنی، فرشید بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]

  • حسین نژاد، محمود بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریز‌مغذی‌های آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]

  • حسینی، فرشته ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]

  • حسینی، فرشته بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 87-100]

  • حسینی بحری، مهدی اثرات امواج فراصوت بر راندمان، بافت و برخی خصوصیات کیفی پنیر [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 41-51]

  • حسینی قابوس، سید حسین بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 451-460]

  • حکیم زاده، وحید بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]

  • حمیدی، زهره مقایسه روش‌های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]

  • حیدری، سکینه اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]

  • حیدری، فاطمه ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]

  • حیدری اشکذری، مهین اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 817-827]

  • حیدری نسب، امیر مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]

خ

  • خردمند، آنه گل بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسه‌های مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]

  • خسروی راد، تندیس اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]

  • خمیری، مرتضی بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]

د

  • دانش، احمد بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی و فراوانی انتروباکتریاسه‌های مولد بتالاکتامازهای با طیف وسیع جدا شده از کاهو و اسفناج در شهر گرگان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 495-502]

  • داودی، مینا بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]

  • دعوتی، نفیسه مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روش های نسل جدید توالی‌یابی و مولکولی وابسته به کشت [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 685-698]

  • دلفانیان، ماکان تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]

ر

  • رافع، علی اثر دماهای بالا بر ویژگی‌های بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژل‌های ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 1-16]

  • رحیمی، سمیه به‌کارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]

  • رستگار، سمیه ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی» [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 177-186]

  • رستگار، سمیه تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]

  • رسولی، مجید خشک شدن همرفتی سیر (Allium sativum L.): رویکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی برای مدل‌سازی فرآیند خشک کردن [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 52-62]

  • رشیدی، حسن بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 645-655]

  • رضایی بروجردی، سمانه ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]

  • رضوی، سید محمد علی تأثیر استخراج با فراصوت بر فعالیت بیولوژیکی عصاره پوست بنه (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica): بررسی شرایط بهینه و فعالیت آنتی‌اکسیدانی [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 17-28]

  • رضوی، سید محمد علی پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]

  • رفتنی امیری، زینب تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 39-47]

  • رفتنی امیری، زینب اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 485-493]

  • رفتنی امیری، زینب بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 87-100]

  • رنجبر ندامانی، آزاده محاسبه عددی اندیس F و L سیال خوراکی غیرنیوتنی طی استرلیزاسیون بر حسب هندسه قوطی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 113-125]

  • رهنما، محمد تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]

  • رواقی، مریم اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم های مختلف بر درون پوشانی و پایداری کورکومین [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 399-410]

  • ریحانی پول، سهیل بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]

ز

  • زاغری، لیلا به‌کارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]

  • زربخش، سعیده ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی» [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 177-186]

  • زرین قلمی، سهیلا بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

  • زنوزی، علی به‌کارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 93-106]

س

  • سرابندی، خشایار اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]

  • سعادتمند طرزجان، مهدی کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]

  • سلطانی، ناصر تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]

  • سلطانی زاده، نفیسه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]

  • سیدالنگی، سیده زهرا تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]

  • سیدالنگی، سیده زهرا فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]

ش

  • شاملوفر، مهشید بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]

  • شاهسونی مجرد، لیدا اثر دماهای بالا بر ویژگی‌های بافتی، حرارتی و ریزساختمانی ژل‌های ترکیبی آرد گندم/ نشاسته ذرت آمیلوز بالا [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 1-16]

  • شجاعی، اعظم تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 699-713]

  • شرایعی، پروین سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]

  • شرایعی، پروین بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 877-889]

  • شریف، علی بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]

  • شعبان پور، بهاره اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]

  • شعبان پور، بهاره اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 207-217]

  • شعبان پور، بهاره بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]

  • شعبان پور، بهاره کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]

  • شکرچی زاده، هاجر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ناگت مرغ تولید شده با آرد دانه تاج خروس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 755-765]

  • شکوه صارمی، الهام اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 59-68]

  • شهریاری، فرج الله شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]

  • شهریاری مقدم، محسن ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]

  • شهیدی، فخری بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]

  • شیخ الاسلامی، زهرا اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]

ص

  • صابریان، حامد مقایسه روش‌های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 69-80]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • صالحی، محمد تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]

  • صالحی فر، مانیا اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 817-827]

  • صباغی، حسن مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]

  • صباغی، حسن بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • صباغی، حسن سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]

  • صفری، رضا بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 162-176]

  • صفری، رضا خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]

  • صلاحی، محمد رضا بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]

  • صلاحی، محمد رضا بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]

  • صیامیان، اعظم بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 229-241]

ض

  • ضیاءالحق، سیدحمیدرضا اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]

  • ضیایی فر، امان محمد مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • ضیایی فر، امان محمد مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]

  • ضیایی فر، امان محمد بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]

  • ضیایی فر، امان محمد بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • ضیایی فر، امان محمد پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]

  • ضیایی فر، امان محمد سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]

ع

  • عابدیان، میثم اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]

  • عالیشاهی، علیرضا اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]

  • عباسپور گیلانده، یوسف پیش‌بینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشک‌کن پیوسته با استفاده از روش‌های جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]

  • عباسپور منجزی، سمیرا اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]

  • عباسی، رضا بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]

  • عباسی، هاجر تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]

  • عباسی، هاجر تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]

  • عبدالهی، مهدی بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

  • عبدی، نازنین مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]

  • عزیزی، حامد اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]

  • عزیزی، محمد حسین تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]

  • عطار، بتول تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 107-118]

  • عطارودی، محمدرضا اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]

  • عظیمی، الگا کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]

  • علیزاده خالد آباد، محمد تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 907-927]

  • علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم ارزیابی اثر نایسین، استات سدیم و دما بر کیفیت فیله کپور علفخوار تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 803-815]

  • عمادزاده، بهاره بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]

  • عمرانی فر، فاطمه تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]

غ

  • غیاثوند، زهرا بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان) [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 297-306]

  • غیاثی طرزی، بابک تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]

  • غیبی، فرزاد سینتیک نفوذ ترکیبات فنولی پسماند انگور در ژل آلوئه ورا حین آبگیری اسمزی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 767-776]

ف

  • فاضل، محمد تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 217-228]

  • فاطمیان، حامد اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]

  • فتحی، میلاد کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]

  • فدا، آناماریا اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم های مختلف بر درون پوشانی و پایداری کورکومین [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 399-410]

  • فرهادی چیتگر، محمد اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]

  • فرهمندفر، رضا تغییرات رنگ و وزن برش های موز پوشش داده شده با صمغ به: اثر غلظت، دما و مدت انبارداری [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 75-85]

  • فرهمندفر، رضا خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوریمی ماهی کپور نقره‌ای غنی شده با عصاره برگ آویشن [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 127-138]

  • فرهوش، رضا کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]

  • فرهوش، رضا بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]

ق

  • قائم فر، الناز بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 145-161]

  • قاسمی، ساناز بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 929-943]

  • قاسمی زاده، سیمین بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]

  • قدس ولی، علیرضا مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]

  • قربانی، محمد بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]

  • قربانی، محمد بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • قربانی، محمد پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]

  • قیافه داودی، مهدی اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]

  • قیومی، هدی تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]

ک

  • کاراژیان، رضا ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 533-541]

  • کاشانی نژاد، مهدی مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 383-397]

  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 461-472]

  • کاشانی نژاد، مهدی پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]

  • کاشانی نژاد، مهدی سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 789-802]

  • کاوه، محمد پیش‌بینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشک‌کن پیوسته با استفاده از روش‌های جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]

  • کدخدایی، رسول بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 543-559]

  • کرامت، جواد تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 671-684]

  • کرامت، ملیحه اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]

  • کریمی، مهدی اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]

  • کوچکی، آرش اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 657-670]

  • کوچکی، آرش تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]

  • کوچکی، آرش ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]

  • کوهساری، هادی فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]

گ

  • گلمکانی، محمدتقی اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]

  • گلی، امیرحسین کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]

  • گلی، محمد تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 411-426]

  • گنجلو، علی بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

  • گنجه، محمد نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]

  • گنجه، محمد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریز‌مغذی‌های آهن و روی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 573-583]

  • گوهری اردبیلی، اشرف بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]

ل

  • لطفی شیرازی، سرور ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]

م

  • مجدر لنگرودی، علی اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]

  • محبی، محبت بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]

  • محبی، محبت کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 503-516]

  • محبی، محبت بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]

  • محبی، محبت بررسی پارامترهای فرآیند و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ماهی کیلکا در حین خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 601-616]

  • محبی، محبت تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]

  • محبی، محبت اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]

  • محبی، محبت ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]

  • محبی، محبت ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]

  • محمدرزداری، آیت ارزیابی ماندگاری گوجه‌فرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلی‌اتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]

  • محمدی، زهرا پوست گیری کیوی با فناوری حرارتی مادون قرمز: تأثیر پارامترهای عملیاتی بر عملکرد پوست گیری [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 629-644]

  • مرتضوی، سید علی بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]

  • مردانی قهفرخی، آزاده بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 743-753]

  • مصری گندشمن، ترحم پیش‌بینی ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی مصرفی ویژه بادمجان در خشک‌کن پیوسته با استفاده از روش‌های جدید [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 725-741]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 283-296]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 829-846]

  • معتمدزادگان، علی اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 119-131]

  • مفتون آزاد، ندا مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 427-438]

  • مقدسی، ریحانه تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]

  • مقصودلو، عاطفه بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 243-257]

  • مقصودلو، یحیی نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]

  • مقصودلو، یحیی اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 617-628]

  • ملکی زاده، نسرین اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 321-334]

  • مناف زاده، عطاالله تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 473-483]

  • مهدیزاده، تورج اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 371-382]

  • موحد، سارا تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]

  • موحد، سارا تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 439-449]

  • موحد، سارا تعیین خواص کیفی، بافتی و حسی کیک های روغنی تهیه شده با سبوس جوی دوسر و دانه کتان به‌عنوان جایگزین بخشی از چربی [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 715-724]

  • موسوی نسب، مرضیه اثر روغن جوانه‌گندم استخراج شده با پیش تیمار مایکروویو بر پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 777-787]

  • میرزاآقایی، مرضیه کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 1-16]

  • میرزایی، حبیب الله مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 17-26]

  • میرزایی، حبیب الله بررسی تاثیر پوشش‌دهی بر جذب روغن طی فرآیند سرخ کردن عمیق شیرینی سنتی پیشمه [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 561-571]

  • میر شمسی کاخگی، امین شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]

  • میلانی، الناز تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 847-864]

  • میلانی، الناز ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 906-991]

ن

  • ناصحی، بهزاد بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]

  • نباتی، جعفر بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 195-206]

  • نجات بخش، رویا تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 259-272]

  • نجفی، علی اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 307-320]

  • نجفی، محمد علی تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 347-357]

  • نصیری، محمدرضا شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 187-194]

  • نوری هاشم آباد، زینب اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 132-144]

  • نوری هاشم آباد، زینب کیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عمل‌آوری‌شده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظت‌های مختلف آب‌نمک در طی نگهداری [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 29-40]

  • نوشاد، محمد بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان [دوره 14، شماره 3، 1397، صفحه 65-73]

  • نیاکوثری، مهرداد نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 517-531]

  • نیک نیا، سمیه پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]

و

  • وجدان طالشمیکائیل، اکبر بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 27-38]

  • وریدی، محمد جواد ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]

  • وریدی، مهدی بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی [دوره 14، شماره 4، 1397، صفحه 585-600]

  • وریدی، مهدی اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن [دوره 14، شماره 5، 1397، صفحه 865-876]

  • وریدی، مهدی پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 101-111]

  • وریدی، مهدی ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی [دوره 14، شماره 6، 1397، صفحه 139-146]

ه

  • هجرانی، تکتم اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 359-369]

  • هیزمی شیره جینی، سمانه فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان [دوره 14، شماره 2، 1397، صفحه 273-282]

ی

  • یوسفیان، سیده هدی ارزیابی ماندگاری گوجه‌فرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلی‌اتیلن به کمک تکنیک آکوستیک [دوره 14، شماره 1، 1397، صفحه 48-58]